Men At Work / Stucadoors

Wij zijn specialisten in oa vloeren. Wilt u een kleur in de vloer, dan brengen wij een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) aan dat door een uniek proces versteend. Wij brengen als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking. Het aanbrengen wordt door vakmensen uitgevoerd die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Zij weten exact hoe het product verwerkt moet worden en wat de eventueel voorbereidende werkzaamheden zijn om de ondergrond te prepareren. Het product moet zeer geschikt voor natte ruimtes en ondergronden zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt. Vloeren zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen worden afgewerkt. Ook vloeren met vloerverwarming zijn geschikt om afgewerkt te worden.
Vraag ons om een advies, wij hebben een ruime ervaring in het stucen van vloeren.

Vraag

Ik heb gehoord dat er bij stucadoorswerk een verlaagd b.t.w. tarief geld, hoe zit dat?

Antwoord

Dat is niet in alle gevallen van toepassing. Als u in een ouder huis woont dan 15 jaar, waarin het feitelijk gebruik telt, dan is het b.t.w. tarief 6% in plaats van 19%.
Dat is omdat in de nieuwbouw veelal wanden worden gepleisterd en gaatjes worden gedicht en er dan geen ambacht meer aan te pas komt. Om het handwerk en ambacht te beschermen heeft de regering na hard werken, van onze branch vereniging N.O.A., een voorlopige regel ingesteld van 6%.
Dit scheelt op de factuur behoorlijk.